Marton Melinda: Testtudatos táplálkozás – gluténmentes vegán receptek

Dr. Tamasi József ajánlása

„Éppen ideje volt, hogy megszülessen ez a hiánypótló receptkönyv!
Ez végre egy olyan könyv, amit jó szívvel tudok ajánlani a pácienseimnek. De nem csak nekik ajánlom, hanem mindenkinek, aki tenni akar a saját egészségéért, és szeretne egészséges és finom ételeket enni.
Bár egy receptkönyv nyilvánvalóan nem pótolja az orvosi vizitet, de ha a könyvben található receptek közül választja a napi menüjét legalább 3 hónapon keresztül, akkor Ön Melinda receptkönyvén túl az én diétámat is követi. Sok egészségügyi problémáját mérsékelheti, és hatékonyan megelőzheti jövőbeli betegségeit!
Jó étvágyat!”

Dr. Tamasi József
a belgyógyászat és a társadalomorvostan szakorvosa,
a természetes gyógymódok szakértője
www.tamasidr.hu

A szerző írta a könyvéről:

A könyvem a teljes értékű, gluténmentes növényi táplálkozáshoz ad segítséget receptekkel és elméleti tudással.
Bár az igazolható gluténérzékenyek száma alacsony, ennél valószínűleg sokkal több embert érint a probléma. A mértéktelen glutén fogyasztás mindenkiben okozhat kellemetlen tüneteket, amiket jobb elkerülni. Például: fejfájás, fáradékonyság, ízületi fájdalmak, hízás vagy fogyás, légzési nehézségek, depresszió, akár terméketlenséget is okozhat.
A gluténmentes táplálkozás szükségszerűen az átlagnál jobb tájékozottságot kíván. Az ízletes gluténmentes ételek elkészítéséhez több kell, mint új alapanyagok.
A könyvben lévő receptek nagy része, hosszas kísérletezés eredménye. A receptjeim teljes értékű, gluténmentes, 100%-ban növényi eredetűek, tehát glutén- és laktózmentesek, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot sem. Emellett nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű élelmiszert (tej, tojás, hús, méz). Helyesen társított ételek, és az alacsony zsírtartalmú étrendben is megállják a helyüket. Jól használhatók a különböző ételallergiák esetén, és kellő segítséget nyújtanak a mentes táplálkozáshoz.
Ahhoz, hogy sikeres legyél a konyhában, igazából egyetlen dologra van szükséged: jó receptekre, amikhez könnyű beszerezni az alapanyagokat, és a pontos leírások alapján könnyen és gyorsan elkészíthetők a hétköznapokon is.
Ebben a könyvben pontosan ezt találod meg! Több mint 100 egészséges és finom ételt, amit imádni fog az egész család! Reggeli, ebéd, vacsora egy helyen, hasznos gyakorlati tippekkel és elméleti alapokkal.
Készíts el belőle egy receptet még ma, és éld át a főzés örömét!

Bővebb információ: http://testtudatos-taplalkozas.hu/testtudatos-taplalkozas-konyv/

Author: Mariann Greguss

Share This Post On

Pin It on Pinterest

Share This

Hogy ne maradj le semmiről!

Sikeresen feliratkoztál! Köszönjük!